Termeni si Conditii

1.ELEMENTE DEFINITORII
SC.MAXMARIBON SRL cu sediu profesional in Romania, str. C. Coposu nr 7 loc.Oradea, jud. Bihor, Cod Unic de Inregistrare: RO34880546, Numar de ordine in registrul comertului: J5/1284/2015, administreaza direct site-ul www.maribon.net , continutul de imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi si alte date prezente pe acest site nu pot fi reproduse, modificate, transferate, publicate, afi┼čate, transmise sau inregistrate fara acordul prealabil, in scris sau telefonic al SC.MAXMARIBON SRL
SC. MAXMARIBON SRL isi rezerva dreptul de a face modificari acestor termeni si conditii, precum si in structura site-ului, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor.
 
2. DOCUMENTE CONTRACTUALE
Prin completarea formularelor din cadrul site-ului www.maribon.net, Utilizatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care SC. MAXMARIBON SRL isi deruleaza operatiunile comerciale.
 
3. COMANDA
Utilizatorul poate efectua comenzi prin formularele de pe www.maribon.net sau prin intermediul adreselor de e-mail si la numerele de telefon.
 
4. FACTURARE
Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. SC.MAXMARIBON SRL
 
5. DECLINAREA RESPONSABILITATII
SC. MAXMARIBON SRL isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe SITE.
SC MAXMARIBON SRL nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii Site-ului.
Valoarea maxima a obligatiilor Societatii fata de orice utilizator in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Societate de la cumparatorul respectiv.
 
6. FRAUDA
Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului www.maribon.net , sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.maribon.net va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.maribon.net si va duce la incepere de cercetare penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.
 
7. DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)
Intregul continut al site-ului www.maribon.net incluzand, enumerativ, dar nu limitativ, imagini, texte, butoane, programe, scripturi si orice alte date, este proprietatea SC.. MAXMARIBON SRL si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a SC. MAXMARIBON SRL. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
Pentru raportarea problemelor legate de drepturile de proprietate intelectuala va rugam sa ne contactati, in scris, la adresa de email: info@maribon.net
 
8. FORTA MAJORA
Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.
 
9.DATE PERSONALE
Informatiile utilizatorilor site-ului www.maribon.net sunt confidentiale si vor putea fi folosite numai pentru comunicari comerciale cu partenerii acestuia. Orice date specifice privitoare la situatia si starea produselor se pot obtine contactandu-ne online, la coordonatele cuprinse in prezentul site.
Prelucrarea datelor cu caracter personal se face in conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Clientul este direct responsabil pentru introducerea corecta a datelor in formularul de inregistrare/comanda. Clientul este de a cord sa nu introduca date fictive si/sau ale unei alte persoane.
Mai multe informatii despre Confidentialitatea Datelor
 
 
10. SECURITATE DATELOR PERSONALE SI A INFORMATIILOR
Datele personale introduse de catre utilizator vor fi folosite de SC. MAXMARIBON SRL. numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formulare sunt necesare pentru a va putea contacta.
Site-ul www.maribon.net foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul Societatii.
Aboneaza-te la Newsletter si profita de
sute de REDUCERI :)
+ multe alte surprize
Abonare