Retur produse

Aveti posibilitatea de a returna un produs in termen de 14 de zile calendaristice de la data livarii, termen prevazut la art. 13 alin 3 si la art. 14 din OUG nr. 34/2014.
 
PRODUSELE ACHIZITIONATE ON-LINE NU SE POT SCHIMBA SAU RETURNA CONTRAVALOAREA LOR IN MAGAZINELE NOASTRE DE PREZENTARE.
 
In cazul in care doriti sa returnati o comanda integral sau partial, conform legislatiei in vigoare, taxa de transport aferenta returului va fi suportata de catre dumneavoastra. In acest sens, va sugeram trimiterea produselor  prin intermediul unei firme de curierat. NU Ridicam colete de la POSTA !
 
Taxele de transport ocazionate de livrarea produselor catre dumneavoastra , nu vor fi restituite, acestea fiind automat transferate firmei de curierat.
 
Produsele trimise pentru schimb sau pentru restituirea sumei de bani, trebuie sa fie receptionate si verificate de noi in primul rand, si in cel mai scurt timp veti fi contactati de operatorii nostril pentru confirmare!
 
Nu ridicam coletele cu ramburs sau cu plata transportului directionata catre firma noastra!
 
In situatia in care se doreste schimbarea produsului NEFOLOSIT/NEPURTAT, produsul trebuie returnat în aceeasi stare în care a fost livrat (sa trimiteti produsul in ambalajul original cu toate accesoriile, documentaČ›ia completa, cu etichetele intacte, deoarece si ambalajul contine elemente de autenticitate ale produsului si producatorului, conferind clientului garantia ca produsul este original).
 
Produsele nu trebuie sa prezinte urme de folosire.
 
Adresa pentru returul produselor este: 
Destinatar: MARIBON
Loc: Santaul Mic
Jud: Bihor
Str: Santaului nr. 191
Tel: 0758.913.926 
 
Puteti alege sa primiti contravaloarea produselor direct in contul dumneavoastra bancar in termen de cel mult 14 zile calendaristice de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a renunta la produs (in conformitate cu art. 11 OUG 34/2014 modificata).
Aboneaza-te la Newsletter si profita de
sute de REDUCERI :)
+ multe alte surprize
Abonare