Retur produse

Politica de Retur

Aveti posibilitatea de a returna un produs in termen de 14 de zile calendaristice de la data livarii, termen prevazut la art. 14 din OUG nr. 34/2014.

In cazul in care doriti sa returnati o comanda integral sau partial, taxa de transport aferenta returului este în sarcina cumpărătorului.

Pentru a initia si finaliza un retur trebuie să ne informaţi în scris, prin completarea FORMULARULUI DE RETUR. Formularul de retur se completeaza direct online cu datele și informațiile solicitate conform comenzii dumneavoatră.

Dupa completarea formularului de retur trebuie sa luati legatura cu oricare fima de curierat doritit dumneavoastra in vederea trimiterea produselor retur (ex: FAN Curier, Urgent-Cargus, Nemo Express, GLS)şi nu prin intermediul Poştei Române- NU Ridicam colete de la POȘTA și NU ridicăm coletele cu ramburs sau cu plata transportului direcționată către firma noastră! Aceasta procedura de retur se aplicata atat coletelor livrate cu livrare standard cat si celor cu livrare in easybox.

Produsele trimise pentru schimb sau pentru restituirea sumei de bani, trebuie să fie recepționate și verificate de noi în primul rând și in cel mai scurt timp veți fi contactați de operatorii noștri pentru confirmare. Cumpărătorul poate opta pentru înlocuirea produsului returnat sau pentru restituirea contravalorii produsului returnat.  Înlocuirea cu un produs cu o valoare mai mare presupune plata diferenţei prin ramburs la primirea coletului. Rambursarea contravalorii produsului returnat se va face în cel mult 14 de zile calendaristice de la data receptionarii si confirmarii de catre noi a returului prin transfer bancar în contul IBAN specificat în Formularul de Retur.

În situația în care se dorește schimbarea produsului NEFOLOSIT/NEPURTAT, produsul trebuie returnat în aceeași stare în care a fost livrat (să trimiteți produsul în ambalajul original cu toate accesoriile, documentația completa, cu etichetele intacte, deoarece și ambalajul contine elemente de autenticitate ale produsului si producatorului, conferind clientului garantia ca produsul este original).Produsele nu trebuie sa prezinte urme de folosire.

In situatia in care vi  s-a livrat alt produs decât cel comandat sau un produs ce prezintă defecte, contactaţi într-un interval de 72h echipa MARIBON fie prin rubrica de CONTACT sau la numarul de telefon 0758.913.926 de luni pana vineri intre orele 10:00 – 17:00, pentru a reclama aceasta situaţie şi ne vom asigura că produsul este fie înlocuit cu un produs nou sau banii vor fi rambursati in cel mai scurt timp. Doar in aceasta situatie, costurile de retur şi de transport, sunt suportate de către MARIBON.NET

PRODUSELE ACHIZITIONATE ON-LINE NU SE POT SCHIMBA SAU RETURNA CONTRAVALOAREA LOR IN MAGAZINELE NOASTRE DE PREZENTARE.

Adresa pentru returul produselor este: 

Destinatar: MARIBON

Loc: Santaul Mic

Jud: Bihor

Str: Santaului nr. 191

Tel: 0758.913.926

Aboneaza-te la Newsletter si profita de
sute de REDUCERI :)
+ multe alte surprize
Abonare