Garantie produse

Garanția produselor comercializate online de către site-ul www.maribon.net este de 30 de zile de la data achiziționarii, cu stricta respectare a instrucțiunilor de folosire a fiecărui produs (disponibile pe talonul de garanție a fiecărui produs în ambalajul original).

Modalităţi de asigurare a garanţiei

Garanţia va fi asigurată în cel mult 15 zile calendaristice de la data sesizării prin:

1. Repararea produsului

2. Înlocuirea produsului - dacă acesta nu poate fi reparat

3. Returnarea contravalorii produsului, daca nici repararea, nici inlocuirea nu sunt posibile.

Condiţii în care garanţia devine inaplicabilă sau nulă

-deteriorări ale produsului în urma unor calamităţi (foc, cutremur, inundaţie, trăsnet, etc.), accidente, incendiere sau furt

-defecte produse de transportul, manipularea şi depozitarea în condiţii improprii (temperatură şi umiditate excesive, şocuri termice, imersare, etc.)

-uzura morală şi uzura fizică normală a produsului

-defecte cauzate de utilizarea neadecvată, în mod abuziv, incorectă, modificată a produsului şi/ sau în condiţii improprii, altele decât cele pentru care acesta a fost testat şi proiectat - umplerea excesivă a genţilor duce la deteriorarea acestora

-intervenţia, repararea sau modificarea făcută de persoane neautorizate, inclusiv vopsirea produsului

-decolorarea produsului sau a unor părţi componente în urma expunerii prelungite la factori severi de mediu (soare sau la o altă sursă puternică de căldură, umiditate, ploaie, zăpadă, etc.)

-deteriorări ale produsului cauzate, voluntar sau involuntar, de şocuri mecanice (rupere, agăţare, lovire, zgâriere, etc.), animale de companie, rozătoare şi alţi dăunători

-întreţinere defectuoasă (curăţarea folosind metode sau produse neadecvate)

Nu se consideră defecte de fabricaţie, ca urmare nu fac obiectul acordării garanţiei: particularităţi ale pieilor naturale: nervuri, mici diferenţe de culoare. Accesoriile incaltamintelor nu fac obiectul garantiei produsului (fermoare, sireturi,flecuri, diverse ornamente etc.)

Recomandări generale privind îngrijirea încălţămintei:

Se interzice cu desăvârşire spălarea pantofilor în maşina de spălat! www.maribon.net nu răspunde pentru defectele apărute ca urmare a utilizării sau întreţinerii incorecte a produsului respectiv, precum şi pentru disconfortul provenit din purtarea încălţămintei de mărime nepotrivită.După fiecare purtare, încălţămintea se curăţă şi se pune pe sanuri potrivite ca mărime şi format. Pentru a crea condiţii igienice de purtare şi a mări durata de folosire, se recomandă purtarea alternativă a 2-3 perechi de încălţăminte într-o perioadă de timp. Este interzisă spălarea cu apă a încălţămintei. Nu se folosesc înălbitori, detergenţi şi nici produse pe bază de solvenţi, substanţe de lărgire, curăţare, impermeabilitate.

Încălţămintea umeda se usucă lent, la temperatura camerei, ferită de contactul direct cu sursele de căldură. Nu folosiţi uscarea la ventilator, calorifer, foc, uscător de păr sau alte surse de căldură. Utilizarea in conditii de umezeala excesiva va face ca pielea din care este produsa incaltamintea sa sufere deformari iremediabile. Feţele încălţămintei se vor feri de lovituri directe. Evitaţi căldura excesivă care poate duce la reactivarea adezivilor şi dezlipirea tălpilor.Feţele si talpa pantofilor trebuie protejate de contactul cu solvenţi, smoală, bitum moale sau alte materiale corozive, antiderapante sau substanţe de dezgheţare. De asemenea, evitaţi agăţarea sau călcarea în obiecte metalice ascuţite, resturi de sticlă, substanţe insecticide, uleiuri şi benzine, diluanţi, etc, aceste ducand la distrugerea talpii din piele naturala. Tălpile din piele nu au calităţi antiderapante, existând pericolul alunecării mai ales în sezonul umed. Vă rugăm folosiţi un încălţător pentru a evita avarierea pantofilor în zona călcâiului. Deoarece pielea cu care este căptuşită încălţămintea nu a fost tratată chimic în mod excesiv pentru fixarea pigmentului (cu scopul protejării pielii dumneavoastră), există riscul migrării culorii. Pentru întreţinerea interiorului, curăţaţi cu o carpă moale umedă şi evitaţi produsele care conţin acetonă, acizi, alcool, sau, oricare alte substante care nu au fost testate si recomandate de pentru acest tip de piele.

Recomandări generale privind îngrijirea genţilor, curelelor şi portofelelor Evitaţi supraîncărcarea genţilor. Genţile, rucsacele şi poşetele nu pot fi folosite ca bagaje de voiaj. Greutatea maximă admisă este între maxim 1 Kg pentru o geantă mică si maxim 2.5 kg pentru cele de dimensiuni mai mari. Feriţi produsul de obiecte care pot provoca zgârieturi, arsuri, perforări sau orice acţiune fizică de natură să-l deterioreze. După fiecare utilizare, geanta/cureaua/portofelul se curăţă pe faţa exterioară cu o cârpă moale, uşor umezită, uscându-le la temperatura camerei, şi se depozitează într-un loc ferit de umezeală, bine aerisit. Depozitarea in saci individuali, in locuri ferite de lumina va limita oxidarea materialelor. Evitaţi depozitarea lânga surse de căldură, presiune, sau expunerea la razele solare, ceea ce poate cauza decolorarea produsului.Pentru suprafeţele metalice ale accesoriilor se recomandă curăţarea frecventă cu o cârpă uscată pentru a preveni oxidarea. Dacă nu se folosesc o perioadă de timp, genţile se vor păstra în sacii originali, ferite de soare, praf sau surse de căldură. Nu depozitati genţile în spaţii înghesuite, cu alte obiecte deasupra lor; o greutate mare care va apăsa timp îndelungat pe suprafaţa de piele a unei poşete o va uza, chiar dacă stă depozitată şi nu este purtată. Nu folosiţi pe produsele din piele sau în apropierea acestora spray, acetonă, acid, uleiuri, benzen, insecticid,etc.

Vă rugăm să luaţi în considerare faptul că uzura obişnuită sau distrugerea accidentală a produselor nu sunt acoperite de prezentul certificat de garanţie. Problemele legate de mărimea aleasă nu sunt considerate a fi defecte de fabricaţie şi nu sunt acoperite de garanţie. Nu sunt acoperite deteriorările provocate de expunerea la vreme nefavorabilă (apă, noroi), şi nici folosirea încălţămintei în alte scopuri decât cel pentru care a fost concepută.


 

Aboneaza-te la Newsletter si profita de
sute de REDUCERI :)
+ multe alte surprize
Abonare